трънки и блогинки

Entries Tagged as '99 ways to die'

99 ways to die – 40 епизод

October 22nd, 2010 · 7 Comments

Малко оптимизъм и човешка топлина по повод специален 33-ти рожден ден. Четиредесети епизод „Всичко сам ли трябва да правя“, се питаше Феникс. „Две греди, пирони и чук – тук. Бодлива тел – няма. Ми като няма – няма, аз за вашето спасение го правя. Не, не боли. Бе и да боли – няма значение, нали […]

Tags: 99 ways to die

99 ways to die – 39 епизод

July 9th, 2010 · 6 Comments

Тридесет и девети епизод Той загуби доверието на лидера. Обадиха му се. Той нямаше на кого да се обади. Осъзна грешката си. Подаде оставка. Напомниха му, че е забравил няколко поста. Поправи се. Похвалиха го, нарекоха го достоен. Да вдигнем тост за добрите господари.

Tags: 99 ways to die

99 ways to die – 38 епизод

April 24th, 2010 · 6 Comments

Тридесет и осми епизод На Феникс му порасна работата. Не можеш да го пипнеш вече. Пазят го закон, митинг, групи, песни, петиции. Феникс е нехуманно добре. Това е най-нечовешкият начин, по който можа да умре:

Tags: 99 ways to die

99 ways to die – 37 епизод

October 11th, 2009 · 4 Comments

Тридесет и седми епизод Може да го наричате Феникс-Изкуството. Феникс иска да бъде скандален, неморален, циничен и ако се случи – актуално критичен. Не иска да го толерират, иска да провокира. Желае гняв, обиди, хули и през слюнки силни думи. Една надежда му е да го дискриминират, подтиснат, цензурират или поне мъъъничко някак да реагират. Феникс умира, […]

Tags: 99 ways to die

99 ways to die—36 епизод

September 26th, 2008 · 6 Comments

Тридесет и шести епизод Вдъхновен от „Птиците“ на Хичкок е този епизод от приключенията с фатален край на мечето Феникс: Хубаво, че беше Кольо да придаде по-ужасявящ вид на снимката.

Tags: 99 ways to die