трънки и блогинки

Антисоциални технологии

Написано на: 31.10.2007 · 11 коментара

Някои пишат, за да ги прочетат, а други – за да си кажат. Някои разказват виц, за да разсмеят слушателите си, а други – за да се посмеят самите те. Интернет хубаво сближава и социализира, но всичко си има граници. Твърде много социални приложения има напоследък, твърде много приятели и усмихващи се хора. Усещам нужда и ще запълня пазара на антисоциалните технологии, защото всеки има право да е сърдит, мрачен и алиениран, да мрази и да бъде мразен.

Ето основните моменти, които ще определят развитието на антисоциалните технологии:

Viva la темерути!

Твърде много писане
Думите слагат рамки на емоциите ни и ги предават на разбирането на другите. Никой никога не може да ни разбере както сами не се разбираме! Антисоциалните идеолози намират това за унизително. За да се избегне омерзението, но и за да се даде възможност за полет на мисълта разработихме филтър за изходящата поща. Филтърът проверява кой е получателят на съобщението и „хвърля зарове“. Ако се падне предварително зададена вероятност (примерно 1 от 8) само тогава изпраща писмото. Ето политиката за Postfix. С негова помощ може да пишете на някой и да му разкажете всичко, но само от шанса ще зависи дали той ще го разбере. От една страна вие сте се освободили от несподеленото, но и получателят не е натоварен с болките ви. Антисоциалните технологии са добри и за двете страни!

Твърде много четене
Безкраен източник на информация бил интернет. Кому е нужна тя?!? Информацията ви прави нещастни. Истинските антисоциални страници не искат да бъдат четени и не искат да бъдат намирани. За тях е унижение да са оптимизирани за търсещи машини. Жалките социални приложения слагат връзки към социални мрежи, където се извършва омерзително споделяне. Ако попаднат в някоя топ класация, това е обида за тях. Антисоциалните слагат връзка само съм spam формата на google, защото те не искат посещения, а дават възможност да потребителя да си почине от тях.

404 омраза
Мразите ли да попадате на 404 Not Found страницата? В антисоциалните технологии това е най-често подаваната страница, защото приложението е създадено да ви мрази. Не се отчайвайте, защото вие не сте безсилни. Антисоциалните приложения са интерактивни и вие може да го мразите обратно. Ето моята 404 страница, която е горд антисоциален флагман.

Адресация 2.0
Примерно, искате да публикувате домашното си порно в интернет, но се страхувате ГДБОП да не ви разбият вратата и да ви арестуват компютъра, рутера и кафеварката. В този случай избирате IPv6 като технология, за която ДАИТС току-що са научили, а Кибер Явор дори още не е чувал за нея.

В моя личен пример, исках да публикувам снимки на моята курваЧервото, в които го щипя по циците. Но понеже нашата любов е толкова красива, че не понася на всички ги сложих на виртуален хост, който има само IPv6 адрес и така си гарантирам, че тези, които могат да ги достъпят са виждали и по-страшни неща.

Достигнали до края на антисоциалния манифест на вас ще бъде дадена почивка! Ако презаредите страницата няма да може да я достъпите в продължение на пет минути, които трябва да отделите за размисъл и възприемане на концепцията. Така и няма да може да коментирате без да сте я осъзнали. Ако сте нетърпелив и опитате преди изтичането им – те ще започнат да текат наново. Бъдещето е антисоциално!

Категория: глупости

11 коментара ↓

 • Хубаво ми е, когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа.

 • turin на 31.10.2007г. в 17:42ч.

  Велико

 • Димитър Цонев на 31.10.2007г. в 18:02ч.

  Червото (съвсем му загубих дирите на тоз А.Б.В.Г.З :)) бил твойта курва – браво, щом се обичате – вземете се, ние ще помагаме – кой както може…

 • Лина на 31.10.2007г. в 22:56ч.

  Сякаш чета някой topical rant на Foamy! Много яко :)

 • Чефо на 01.11.2007г. в 00:14ч.

  Струва ми се, че бутона на 404 страницата би могъл да поеме още малко текстове. И задължително рандом. Но и така намерихме обща тема с него.

 • larry на 01.11.2007г. в 10:02ч.

  Уха, правилното писание по правилното време – сутрин преди кафето, когато съм гига-антисоциален и пета-мизантропски настроен. И ако искаш да знаеш аз мразя твоето 404 пове4е !!!

 • kill_u на 01.11.2007г. в 10:32ч.

  Е ти направо ме разсмя основно с омразата и курвата. Браво отдавна не бях минавал насам но ми хареса.

 • Mulder123 на 01.11.2007г. в 20:11ч.

  Наистина велико, не съм се смял така от доста време!

 • Ивайло Вълков на 02.11.2007г. в 00:05ч.

  Нямаш равен :)
  Отдавна не съм се смял така

 • Балончо на 02.11.2007г. в 18:00ч.

  А който има самовар вместо кафеварка, него ли ще арестува ГДБОП?

 • Стефан Кънев на 03.11.2007г. в 10:28ч.

  http://www.arsebook.org/
  Първата копка в тази посока

 • Michel на 23.11.2007г. в 22:36ч.

  Моят браузър не разбира ipv6, така че за съжаление не можах да видя .PNG файла :-D

  Страшен текст, Пейо, дори не знам как съм го пропуснал преди близо месец! :)