трънки и блогинки

СпектърНет – интернета е същия, хората имат значение

Написано на: 21.12.2007 · 2 коментара

Не мога да се възмутя, нито Спектър имат нужда от съчувствие за случилото се с мениджъра им във Варна. Лоши неща се случват на тези, които правят лошо и това е сигурно. Но ми е криво и мисля, че е подходящ момент да кажа, защо ме засяга нещо, което се случва на компания, с която нямам никакви връзки.

СпектърНет са уникални с това как си обичат и вършат работата с удоволствие. Това, че техничарите им са изключително ниво и колко си разбират от работата, може би, щях да мога да обясня, ако разбирах от мрежи. Вярвам, без съмнение, на преценката на видни темерути и затова те са доставчика, който препоръчвам със спокойствие. Услугите им просто работят, но като знам хората, които са зад тях, намирам това за напълно естествено. Всяка компания може да си напазарува експерти, но сърцати змейове като работещите в Спектър не се купуват с пари. Те се привличат, запазват или създават само с лично отношение.

Нормално е, управителят на компанията да се пали от нови бизнес възможности, но когато го видях как разказва за техниката, разбрах, че няма начин да не успеят. Мога да разкажа как винаги са били безрезервна и често анонимна подкрепа за много добри дела, но отново не свършеното, а начина по който са го направили е нещото, което ме възхищава. Прост пример от вчера е как тяхна служителка, която не познавам, ми даде личния си телефон, за да може да реши проблем, който е напълно извън тях. Вече всеки може да ти пусне кабел, но отношението в Спектър не може да се замени с нищо.

Категория: всякакви

2 коментара ↓

 • Хубаво ми е, когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа.

 • zlatkata на 21.12.2007г. в 13:43ч.

  Господин Попов,
  с горния си пост току що ми се издигнахте в очите с още поне 2 позиции нагоре:)
  Весели и много усмихнати празници ти пожелавам:)) И много подаръци:р

 • gf на 21.12.2007г. в 17:48ч.

  Да можех да каже същото и за управленския им екип :)