трънки и блогинки

В очакване на клиринга

Написано на: 27.12.2007 · 4 коментара

Не предполагах, че когато в неделя теглих от банкомат, ще мога да направя втора транзакция чак днес следобед. Оказа се, че много банки си обработват ръчно клиринг съобщенията и давайки почивка на нещастните хора, които вкарват наличностите, са оставили сума народ без достъп до парите им. Няма да споменавам, че и зареждащите банкоматите са почивали. Не знам дали това е проблем само на ПроКредит или и други банки са така, но имайки предвид, че се задават още няколко почивни дни, ви предлагам да напълните джобовете.

Категория: бележки

4 коментара ↓

 • Хубаво ми е, когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа.

 • Блум на 28.12.2007г. в 10:19ч.

  Гръцки туристи изпразниха банкоматите в Пловдив

 • zlatkata на 28.12.2007г. в 11:18ч.

  Поради някаква странна причина най-грозно и най-очевадно се сблъскваме със заобикалящото ни порно около празници.Като че точно тогава всички най-тъпи полицаи и най-некадърни банкови служители излизат на преден план да се изтъкнат като превъзходни екземпляри на нацията българска.Банка ДСК има независима електронна система за разплащания от Борика и обичайно няма драми откъм осчетоводяването на операциите.Но пък не бих могла да твърдя със сигурност че всичките и банкомати ще работят 5 дни без поддръжка.
  За огромно съжаление не сме дорасли да сме цивилизовани-ей тва е..

 • lyd на 03.01.2008г. в 11:14ч.

  Още като видях предишната бележка, че банкоматите са без пари, отидох да си изтегля толкова, колкото се надявам да ми стигнат за цяла седмица :)

 • Илия на 09.01.2008г. в 19:05ч.

  Аз пък имах към 100 кинта кеш и не теглих повече. Навсякъде се приемат карти на ПОС терминал, а 100 лева трябва да стигнат (стигнаха) за местата, където не приемат карти.

  Проблема с осчетоводяването го решавам с кредитна карта, вместо дебитната. Плащам, лимита трябва да стигне за празниците. Пък сега януари, като осчетоводят всички трансакции, ще си ги погася, при това по електронен път, без да се редя на опашки.