трънки и блогинки

SMS игри

Написано на: 17.01.2008 · 4 коментара

На цената на един обикновен sms. Ако често напразно гледате към телефона с надежда нещо добро (или само нещо) да дойде от него, ето няколко предложения как да извлечете малко разнообразие от възможността да пращате кратки съобщения. Дали може да спечелите нещо е спорно, но това, което може да загубите, варира.

Моите три
Нужни са мъж и жена, всеки от които си има по някой. От добро или лошо те искат, но в момента не могат да кажат нещо хубаво на близкия им човек. Тогава те си разменят телефоните и всеки пише на любимия на другия три съобщения, каквито той би искал да получи. Колкото по-егоистични и искрени са съобщения, толкова по-успешна е формата.

Социология на комплимента
Хората реагират много различно на комплименти. Допускаме, че на вас ви е дошъл толкова прекрасен и универсален комплимент, че не може да го посветите само на един човек. В този случай, го пращате на мнозина и наблюдавате с интерес реакциите, разсъждавайки върху това, колко са различни хората.

shock протокола
Ако сте оттегчен от някой, но не може да прекратите или само искате да разнообразите общуването, използвате протолола shock. Изпращате до човек, на чието въображение разчитате, кратко съобщение съдържащо мобилния номер на събеседника ви, придружен с инструкцията shock. След получаване на заявката, третата страна изпраща на оттегчаващия ви съобщение, което да го изкара от досадното му състояние. Колкото по-квалифицирана е третата страна, толкова по-интересно ще ви бъде.

Категория: глупости

4 коментара ↓

 • Хубаво ми е, когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа.

 • Жени на 17.01.2008г. в 20:27ч.

  хахаха, много ме забавляват тия твои идеи, Пейо!
  втората е особено интересна и аз, като един бивш изучаващ социология, ще взема да я приложа на практика.
  а за третата – може ли ти да бъдеш моята shock-протокол-личност?? някак си не се съмнявам в твоята квалифицираност за тази задача…… :о))))

 • Св. на 17.01.2008г. в 22:49ч.

  Ех, Пейо. Сега след като ни каза, как ще ги правиш тези номера?? Ако пък пратиш на някого комплимент наистина, как ще ти повярва, че се отнася специално за него, а не е универсален?

 • пейо на 18.01.2008г. в 09:56ч.

  @ Жени
  За мен ще е чест да опитам да разнообразя общуването на човек с високи изисквания като твоите :-)

  @ Св.
  Може би трябва да се засегна от това, че подлагаш на съмнение възможността ми да измисля нови вариации?
  А пращането на комплимент е дело лично – правя го не за да го получи адресата, а за да си го кажа аз.

 • zlatkata на 18.01.2008г. в 12:14ч.

  ахахахахаха
  ще те ползвам Пейо:)) очаквай шок включване:))