трънки и блогинки

Кога възниква една държава

Написано на: 18.02.2008 · 8 коментара

Интересен е въпросът кога една държава възниква като субект на международното право. Основните теории са за конституиращо действие на признанието и декларативно отчитане факта на възникване. МнВР има национална позиция, но нацията не знае каква е.

Категория: бележки

8 коментара ↓

 • Хубаво ми е, когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа.

 • Bogomil на 18.02.2008г. в 15:27ч.

  Мислиш ли, че имаме?

 • пейо на 18.02.2008г. в 15:29ч.

  Приятно съм изненадан, когато знаят какво им се яде.

 • Bogomil на 18.02.2008г. в 16:18ч.

  България е курва, която си ляга с ЕС за пари :) – Ей това ме изкефи днес.

 • пейо на 18.02.2008г. в 16:19ч.

  Делото на курвите въобще не е лесно и изисква качества, заслужаващи уважение.

 • por4e2 на 18.02.2008г. в 18:23ч.

  г-н Богомил, Вие може да сте курва, но не и България. Ако е било цитат, се сърдете на себе си, че не сте го посочил.
  Спрете най-накрая да спамите и свършете нещо, стига с това много шум за нищо и избиване на комплекси.

 • Данчо на 18.02.2008г. в 19:08ч.

  А къде е por4e1? Не може така – направо por4e2 – г-не por4e2! Ред трябва! Ако сега се появи por4e1 и изяви желание да заяви мнение какво ще правим? Нарушава се поредността на естеството като такова!

  България има позиция, но никой не знае за нея. И така е по-добре, вие не разбирате мъдростта на държавническия гений зад тая незнайна позиция, г-н Богомил! Това е една изключително гъвкава и подвижна позиция – днес е една, утре е друга. Според зависи. Бидейки непозната и непознаваема позиция то кой я знае от самосебе си каква е? Може и тако, а може и вако. Истинска пропозиця! Но не е опозиция, както някои нездрави гностически елементи спекулират! Не! Ние никога не сме били, не сме и никога няма да бъдем опозиця! Ние сме винаги на позиця. Коя позиция няма никакво значение! Важното е да е здрава идеологическа позиция! И исторически правилна спрямо конкретната историческа пропозиция! Това ни стига да знаем, г-не Пейо… Спете спокойно, не вдигайте шум за нищо. Освен това от името на Фондацията за Опазване на Комплексите (която някои неправилно спелуват като ФЪК) съм упълномощен да призова – Спрете безразборното избиване на комплексите!!

 • И.Е. Станков на 18.02.2008г. в 20:37ч.

  По-точно би било да си кажат, че са заели от отдавна (не знам дали е национална и позиция) доста наведена поза.

 • por4e2 на 18.02.2008г. в 20:53ч.

  2 Бай Данчо
  Всъщност, г-н Данчо, 2-ката значи ТО/two/, т.е. порчето, щото съм още малко.

  И като заговорихме за курви и г-н Богомил, той неслучайно e един от обичайните позьори /има ги навсякъде, тук е той/, който в определени моменти е с държавата, в други моменти е срещу нея, в трети както падне, важното е да го има, а дали прави нещо или не, това не е важно.

  Междудругото, г-н Богомил, имате много полезна страница в българския sourceforge /lol/ openФМИ, аз като 3 пъти по-млад от Вас, мога също да заместя картинки във файлове.
  Чакаме с интерес 2009-та, когато г-н Богомил ще влезе в ЕП и ще защитава интересите на българския Санчо хъхъхъ егати евтиния номер, все пак успех, дано да се вържете и да се махнете, г-н Богомил. Всичко най-добро!