трънки и блогинки

IMified

Написано на: 04.03.2008 · 3 коментара

IMified e джабер интерфейс към популярни web услуги като WordPress, blogger, RTM, Google Calendar и др.. Позволява да публикувате блог пост или задача от IM клиента си. Всичко, което искам като функционалност, но без означението beta, което му е нужно. Пробвах добавките за WP и blogger и работят, но с проблеми. Има и API за изобретателните.

Категория: бележки

3 коментара ↓

 • Хубаво ми е, когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа.

 • МиР на 04.03.2008г. в 11:18ч.

  Кой ти е блога в Blogger?

 • turin на 04.03.2008г. в 23:16ч.

  Бе не ме грабна нещо. За общи цели май става, но си трябва нещо още по-изчистено и гъвкаво. Както си говорихме, дори да е основно за блогове и микроблогове.
  Всъщност си мисля за нещо в обратната посока — не пращане до централен сйт, който да коли, беси и разпределя, а агенти в местата за публикуване, които се достъпват през най-обикновен джабър-акаунт.
  Това важи, разбира се, за платформите, къдего може да има приставки. Но то пък другите има ли смисъл да се ползват… ;)

  Та радвам се, че си намерил решение за себе си, но мен ме наведе на размисли за нещо по-куул. Ако направя нещо по въпроса, ще кажа ;)

 • пейо на 05.03.2008г. в 11:17ч.

  @ turin
  Има нещо такова. И на мен не ми е достатъчно просто. Бачийски предложи вариант, но на питон, който може би отговаря на изискването поне за простота. За съжаления нямам нужната версия на интерпретатора и не мога да ти дам повече информация.