трънки и блогинки

„Стара планина“ и за „Братя Галеви“

Написано на: 17.10.2008 · 10 коментара

Подкрепям идеята, Ангел Христов и Пламен Галев да бъдат наградени с орден „Стара планина“ за изключителните им заслуги към Република България в развитието на икономиката в град Дупница и приноса им за борбата с организираната престъпност в региона. Подпишете петицията!

Категория: мини

10 коментара ↓

 • Хубаво ми е, когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа.

 • ssk на 17.10.2008г. в 13:43ч.

  Това да не е някакво социално проучване, че хората видят ли петиция я подписват без много, много да му мислят?

  Шегата, която се чу вчера, явно е изразена и в тази петиция, но представете си какво ще стане, ако наистина им дадат въз основа на петицията… :D

 • пламен на 17.10.2008г. в 14:21ч.

  Thanx @ peio

  @ ssk Не съм видял разумна петиция да породи резултат. Току виж *тази* имала. ;-)

 • entusiast на 17.10.2008г. в 15:18ч.

  Защо само Галеви? Аз предлагам и Маргините и на Ангел Циганина от Брегово. А на Павлов и Илиеви посмъртно!

 • пейо на 17.10.2008г. в 15:21ч.

  @ пламен
  за толкова нереално, но смислено предложение – винаги. а и като гледам при теб сам ББ е съгласен

 • bogo на 17.10.2008г. в 15:43ч.

  @Пламен: Аз знам една такава петиция, която е сериозна и породи резултат. Е резултата беше свързан и с много работа, но все пак

 • пламен на 17.10.2008г. в 16:10ч.

  @ bogo

  Ми значи има надежда. От нас – подписите, от Галеви – работата.

 • ss7 на 17.10.2008г. в 21:23ч.

  Идея си нямаш колко си прав по-принцип.

  Престъпност в Дупница няма. За икономиката нямам наблюдения дали я подпомагат, но харчат много пари , с което сигурно допринасят малко.

  Сега малко по-сериозно – проблема не са Галеви, проблема е МВР и държавата. Едни други хора са проблема – казват се Миков ( по подразбиране Петков) и СтанишеФ

 • пламен на 18.10.2008г. в 00:08ч.

  Хаха, дупничанин! Респект!

  Галеви не са проблема, те са емблема на проблема.

  Не е нужно много – просто да се види това, което се случва в Дупница, Петрич, на Дондуков 2 и Г. М. Димитров 42 в последните два дни. Галеви са най-малко общо кратно, медицентър на проблема.

 • пейо на 18.10.2008г. в 11:57ч.

  @ss7
  Ще ми е много интересно да прочета разказ за начина на живот, икономиката и престъпността в Дупница, защото всичко, което достига до мен е косвено и създадено от източници, на които не вярвам особено.

 • Асен Проданов, Бургас на 05.03.2009г. в 19:11ч.

  Братя Галеви, както стотиците други мутри са отпадъчния продукт на обществото ни. Измет, която руснаците презрително наричат сволач. Примати, наложили се единствено по пътя на насилието, понеже псевдозаконодателството ни допуска над себе си закона на джунглата. В една нормална държава обаче такива отрепки не виреят. Въдворяват ги за десетилетия зад решетките при усилено строг режим, което е справедливо и правилно. Другаде, примерно в Китай, директно ги екзекутират без излишно губене на време, което е по-добрия вариант. Защото такива престъпници са като раковите клетки. Не се поддават на лечение. Трябва спешно да ги отстранят от все още живия организъм, за да не го довършат. А тук направо се лигавят с такива бацили. Законодателството ни нагло ги толерира с условни присъди и задкулисни споразумения. Скъпоплатени, алчни адвокати без всякаква съвест ги изкарват невинни и подкупват съдиите с хилядарките на бандитите. Магистратите ни са корумпирани до мозъка на костите и богатеят с кървавите пари на организираната престъпност. Цялата тази безнаказаност стимулира и подхранва престъпността у нас и това е причината тя да ескалира с всеки изминал ден. Не трябва да има никаква милост за такива боклуци, които убиват, грабят и мамят наред, превръщат ежедневието ни в ад и на всичко отгоре най-арогантно демонстрират свръхскъпи автомобили и имоти, придобити единствено по незаконен начин, чрез насилие и рекет, чрез подкупи и изнудване. Мутрите никога и с нищо не са допринесли за просперитета на държавата, за добруването на хората. Те са сган от тъпи, ограничени и озлобени психопати, замърсяваща земята и въздуха ни, тровеща живота ни и рушаща имиджа на страната ни.