трънки и блогинки

Завивки с комикси

Написано на: 14.11.2008 · 4 коментара

Устойчиво ме преследва идеята да се будя в завивки с комикси. Мечтая да си лежа в леглото, да се търкалям, увивам, овъртам и да заемам всевъзможни странни позиции, за да си припомня моменти с рисуваните ми идоли. Като малък имах комплект спално бельо с епизоди на комиксите от „Дъга“, беше много хубаво и сега искам пак.

Как може да стане това? Имам ясна идея от кои комикси и епизоди искам, но не ми е ясно как може те да се случат върху плата на спалното ми бельо. Моля, кажете има ли някаква услуга, технология, човек, който се занимава с подобни неща или каквото и да е, което може да ми направи такива чаршафи?

Допълнение: Ани ме свърза с Ан, която пък разбра как стават нещата, намери човек и всичко, но се оказа, че засега той май само на сатен може да печата. Някой да знае с памук да има начин?

И заключение: Ан направи чудеса и намери Решението! Ще стане за след нова година и който иска такива чаршафи – да се обажда.

Категория: проекти

4 коментара ↓

 • Хубаво ми е, когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа.

 • Антония на 14.11.2008г. в 09:10ч.

  Печат върху плат. Предполагам, че просто трябва да се свържеш с фирма, която прави билбордове и банери. Боите, които изпозват, са водоустойчиви и доста трайни, но дали са нетоксични… не знам, трябва с тях да си говориш.

 • Светослав на 14.11.2008г. в 10:09ч.

  В Габрово има фирма, която може да ти отпечата всичко навсякъде. Вярно, че е малко далеч, но аз съм много доволен от техните услуги. Трябва ти само картинка и идея, за да получиш това което искаш. Фирмата се казва Комтекс http://www.komtekct.com/index.html. Ако решиш да вършиш работа с тях търси Слави Фурлански.

 • YORK на 14.11.2008г. в 12:00ч.

  Пробвай със добрия стар чичко Гугъл…
  с „боядисване на текстил“ примерно излизат доста резултати

  http://www.google.bg/search?rlz=1C1GGLS_en-USBG292&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=боядисване+на+текстил

  друг въпрос е щамповане и т.н.

  поздрави :)

 • пейо на 14.11.2008г. в 15:48ч.

  @ Антония и Светослав
  Благодаря ви :) Точно за тази технология съществува проблема с изкуствените тъкани и малкото бройки, но засега не се е появило нищо по-добро.

  @ YORK
  Май задачата с отпечатването на рисунка е малко по-сложна от боядисването :)