трънки и блогинки



« | »

Кукли: Полина

Порастнали момичета или вече жени, като малки рисували ли сте принцеси? Предполагам, че за повечето от вас отговорът е „да“. Помня, че когато бях малък, наблюдавах със смес от уплах и учудване куклите, които рисуваха момиченцата. Под цветните им моливи и пастели излизаха същества с големи очи, дълги коси и почти липсващи талии, облечени в бухнали рокли и стъпили на ярки обувки с висок ток.

Наскоро се сетих за тези рисунки и реших да видя как са порастнали момичетата, които са рисували принцеси като малки. Исках да „облека“ жените в куклите, които са рисували като малки и така се роди идеята за фотосесията „Кукли“. Помолих четири от жените около мен да си нарисуват детските скици, така че да могат да ги облекат. Йовко, чрез SimpleStudio организира фотографската част, Кольо дойде да се вдъхновява и да снима „зад кулисите“ и оттам нататък нещата се случиха сами. Резултатът се оказа много по-интересен от очакваното и тук ще публикувам резултатите един по един. Първият участник се казва Полина:

dolls-polina polina-doll

Всяка принцеса си има лична история и Полина разказа историята на своята:

Принцеса с моден вкус

Принцесата желае да бъде винаги модерна. Не харесва стандартните неща и бързо ѝ омръзва всичко тривиално. Принцовете никак не  я впечатляват, но тя все чака този, който ще бъде специален и ще я обича такава каквато е. А до тогава, тя остава една принцеса със силен моден афинитет.

Още няколко снимки, за да се види прекрасността по-добре:
Killah Killah Полина

Няколко кадъра от нагласянето на сценката:

Making of Making of Полина

Автор на всички горни снимки е Йовко Ламбрев, а ето и два кадъра „зад кадър“ от Кольо:

makingof-polina3 makingof-polina4

Posted by on 13.12.2008.

Categories: в картинки, проекти

« | »




Recent Posts


Pages



About трънки и блогинки

Здравейте! Казвам се Пейо Попов и използвам това място, за да общувам и да се забавлявам. Неангажиращ – сериозно Обратна връзка Хубаво ми е когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа. Използвайте кирилица, за да коментиратеmore →

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/blog.peio.org/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 2841