трънки и блогинки

Does anybody here remember Vera Lynn

Написано на: 17.03.2005 · 3 коментара

Блогът на Григор е най-добре списвания български блог. Всъщност, има още само един чужд блог, който ми носи по-голямо удоволствие от неговия, но не ми е идеята за класация.

Последният му пост ме подсети за едно момиче, което никога не съм виждал. Името ѝ е Милена Дабова, а аз я познавах основно като vera_lynn. irc история и всъщност май тя беше последния повод да ползвам irc. Милена беше (e) много интересна и разумна девойка. Едно от най-прекрасните ѝ качества бе да прави неежедневни изводи от ежедневни неща.

Неежедневни изводи от ежедневни неща.

Точно в това е и една от най-големите сили на Григор. Но аз почнах за него, а се сетих за Милена. Ако някой я познава и има връзка с нея, моля, нека ѝ предаде моите поздрави.

Категория: дневни

3 коментара ↓

  • Хубаво ми е, когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа.

  • Григор на 17.03.2005г. в 22:31ч.

    Благодаря за комплимента, но не съм на същото мнение. От блоговете, които чета, повече от половината ми изглеждат по-добре списвани, по-качествени и по-заслужаващи си от моя. (И твоят е в тази повече от половина – поне така мисля. Имам право на мнението си.) Някои от тези блогове са вероятно с нива над моя.

  • Васил Колев на 18.03.2005г. в 01:13ч.

    Григоре, ти си имаш право на мнение, а ние имаме право да не се съгласим – и според мене твоя блог води по качество на съдържанието :)

  • Явор Атанасов на 18.03.2005г. в 08:50ч.

    Подкрепям Васил Колев :)