трънки и блогинки

Кратки

Написано на: 11.04.2005 · 6 коментара

Днес дядо ми и баба ми празнуват 60 години на тяхната любов. Дядо ми ще води баба на ресторант. Пожелаха ми и аз да си намеря такъв другар.

Iko има прекрасна идея за cd flood с CC произведения. Христо вероятно вече се е заел с Пловдив и ако има още някой, който смята да се включи за София – да си каже.

БТК са въвели нулева такса за време (т.е. само такса за свързване) за часовете с ненатоварен трафик. Гадовете, обаче, не искат някой друг да печели на техен гръб и затова това не важи за обажданията към dialup доставчиците. Е, добре… След като няма техническа разлика между двата типа обаждания аз смятам само за проклетия да сложа един модем на компютър свързан 24ч в интернет, да го свържа с близкия телефон и да го ползвам като входна точка като го набирам като ми е кеф.

Една сватба и две и половина погребения. Телевизията се е превърнала в нещо по-лошо от сапунен сериал. По програма трябвало цяла седмица да е тъжно за погребания папа, а в неделя да се веселя със сватба на английски мумии, но се случва че и някакъв на Монако се гътва, а и виден арап, наречен Японеца, не го доубиват. С толкова смърт и веселие се чудя къде е секса, за да се забърка вакханлията.

А едно време симпатичното списание „Егоист“ излиза в пакет с едно време интересното списание „Ритъм“ и защото вероятно са наясно, че комбинацията на две „едно време“ неща не е равна на едно са пляснали и dvd как мързеливи изрусени мадами се изтягат по цици. Винаги съм бил „за“ циците, но поне едно свястно порно да бяха пуснали, че да дадат поне някакво сигурно удовлетворение.

Ям спанак във всички възможни форми и комбинации. Топченца от спанак и сирене, баница със спанак, салата от спанак с домати и моцарела, спанак на супа, леко попарен спанак като гарнитура, салата с орехи, сирене, оцет и спанак и т.н.т.. Вече преценям само с поглед колко трябва да се мие преди още да го купя. Също така е и с босилека, но в по-умерени дози. Трябва да пробвам и подправката „Дженовезе“.

Джими Хендрикс се оказа единственото нещо, което успя да изкара „Балканджи“ от главата ми. Тази вечер, обаче, пак ще свирят и пак смятам да ида. Независимо колко и какво на следващия ден, след техен концерт, се чувствам прекрасно.

Firefox и IIS 5.0 позволяват да се запита за url от вида на: http://www.\ufc.\tv/ и дават валиден отговор. Хмм… каква ли простотия може да се измисли с това?

И ако някой може да ми каже как става това?

Категория: всякакви

6 коментара ↓

 • Хубаво ми е, когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа.

 • Дафчо на 11.04.2005г. в 22:02ч.

  Е ако т’ва е истина бая парици ще згрибат тези в NBA.
  Да беше друго, да кажа, че са прекалили със стероидите.

 • Алекс на 11.04.2005г. в 23:44ч.

  Честит празник на баба ти и дядо ти! Присъединявам се към пожеланието им!;-Р Дано и теб те стигнат прекрасни и щастливи 60 години с твоето слънчево момиче! :)))

 • Бобсън на 12.04.2005г. в 01:44ч.

  Това с нулевата такса на за време при бткто е хубаво ако всичкитети разговори траят поне по 20 мин…

  Без него досега събираха по 0.01лв за първите няколко импулса и по 0.05лв/и. Със него ако щеш пет секунди говори пак прибират 0.11лв такса за свързване…

 • Дени на 13.04.2005г. в 14:17ч.

  Използвт специална компютърна система за да изчислят силата на хвърляне…и колко най-много лешника могат да съберат в едно парченце :)

 • bubamara на 15.04.2005г. в 22:55ч.

  Тази вечер в спортните новини гледах репортаж за волейболен мач на Славия. Стори ми се (даже съм сигурна), че точно на дупетата, върху черните гащета на момчетата е отпечатано логото на БТК :) – явно са им спонсори!…
  Но това, което силно ме вълнува сега е, дали под логото е написан със ситни буквички и прословутият лозýнг „ЗА ТЕБЕ Е!“ :D

 • Алекс на 16.04.2005г. в 00:18ч.

  „Но това, което силно ме вълнува сега е, дали под логото е написан със ситни буквички и прословутият лозýнг “ЗА ТЕБЕ Е!” “

  Аха:-) Само че в по-откровената си версия: „бтк – ЗАД тебе е!“ :-D