трънки и блогинки

Обратна връзка 4

Написано на: 03.03.2009 · 4 коментара

Тъй като е вече повече от пет години, откакто си пиша глупостите тук, мисля, че е подходящ момент да задоволя моето любопитство относно това кой ги чете.

Четящите, вероятно, знаят значително повече за мен, отколкото аз за тях и затова ми се иска и аз да науча повече за вас, които четете. Статистиките за посещаемостта показват, че всеки ден тук идват повече хора, за които знам, че четат тук, а и май повече от хората, на които може да запомня имената.

И защото ми е любопитно що за човек е този, чието внимание бих ангажирал, искам да ви помоля да направим нещо като съвсем кратка анкета. Моля, ако четете писанията ми повече от 2 пъти седмично и го правите от около 3 месеца, да ми изпратите съвсем кратко писмо на peio в peio точка org и да ми кажете няколко думи за вас. Ако не се сещате нищо друго, поне кажете на колко сте години и с какво се занимавате и каквото друго смятате, че трябва да ми кажете за вас или за мен. Благодаря!

Категория: всякакви

4 коментара ↓

 • Хубаво ми е, когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа.

 • LeeAnn на 04.03.2009г. в 17:45ч.

  :)
  Знаеш! Нищо не се е променило :)

 • Foxy на 07.03.2009г. в 22:24ч.

  Обратна връзка няма – просто ние сме възпитани в преклонение пред удобството. За мен определящо е споделянето и чувството за истинност, щедрост и понякога синоптичност. За мен – не е много да се каже, че привличам “ мълнии“ напоследък, но не съм гръмоотвод или саморазрушаващ се индивид. Нямам работеща стратегия за оцеляване, но се изкушавам да давам съвети на близките си. Не търся изкуствени сърдечни вълнения, но и не съм безразлична към нежността. Стига толкова – банална история…

 • Дончо на 11.03.2009г. в 13:58ч.

  Знаеш :).

  Чета бавно, и не мога да насмогна.

 • курсове по английски за деца на 21.10.2015г. в 12:23ч.

  Това да успеете да разберете кой точно чете вашият блог е доста трудно мисия, тъй като през годината на всеки един от нас му се налага да търси различна информация, някой могат да попадат случайно, докато други съвсем целенасочено четат всичко, което публикувате. Лично аз често го посещавам, но до сега може би веднъж съм си позволявала да коментирам. Надявам, се че ще продължавате да ни пишете.