трънки и блогинки

Милионите възможни мъже

Написано на: 10.05.2005 · 7 коментара

Какво би станало ако кръстосаме вибратор с генератор на случайност? Вместо вибратора да вибрира само в една посока и с една честота, да започне напълно случайно да се движи в различни посоки и с различен интензитет, динамично да променя обиколката и дължината си. Така монотонното жужене би се заменило с… неизвестно какво. Еднообразното изживяване ще се превърне в изненадваща поредица от пикове и спадове. В един миг играчката ще бъде изпълнена с желание и енергия, а в следващия – едвам ще шава мързеливо. Вълна след вълна машинката ще сменя произволно темпото, за да въведе човека в нови и нови клонове от усещания.

Така, погледнато отстрани – ще изпада в настроения. Ще развива свой уникален характер, всеки път като бъде пусната. Никога няма да е ясно как (и дали) ще почне, как ще продължи и как ще свърши. А може и да свършва преди да бъде изключен – като всички човеци.

Добрият случайнизатор ще доближи машинката повече към човека, отколкото би могло предварителното ѝ програмиране с някакви типове на поведение. А който сменя темпото – той води. Самозадоволяването ще се превърне от еднообразен и донякъде скучен процес в процес на непрестанни открития и нови усещания. Един път ще е някой буен и страстен, а следващия – някой нежен и внимателен. Кой друг би могъл да обещае такова нещо? Ще е много хубаво и много лошо – нещо като секс за една вечер, обаче, всяка вечер. Като свърши, човек може би ще го оставя внимателно доволен и щастлив, а може би ще го захвърля ядно, заклевайки се никога да не го докосне повече.

Разбира се, човек ще се умори да експериментира, ще запази спомени за някой прекрасен път, за някоя просто чудесна редица стойности, вълшебна честотно модулирана поредица, чиято амплитуда е съвпаднала с вътрешната му и небето като за малко да се е отворило. Когато този момент настъпи и човек започне да мисли повече за какво е било, отколкото за това какво може да бъде, тогава… тогава ще знаем, че е порастнал и улегнал и… и че можем да му продадем една камара нови глупости.

Категория: глупости · за шанса

7 коментара ↓

 • Хубаво ми е, когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа.

 • Дафчо на 10.05.2005г. в 20:20ч.

  Ъ-ъ-ъ, я колко хормони щъкат наоколо. Защо говориш за човек и вибратор? :-)

 • пейо на 10.05.2005г. в 21:02ч.

  Ааа Дафчо, всеки каквото му дойде на акъла :))

 • Дафчо на 10.05.2005г. в 21:23ч.

  То аз съм простака тука. Човек – м.р. ед.ч.

 • RaynerApe на 10.05.2005г. в 22:36ч.

  Колкото и случайни вибрации да генерира един вибратор, оргазмът е винаги един и същ, защото го получава една и съща жена (или мъж, хм). Истинска революция би била технология, която модифицира усещанията чрез второстепенна невронна мрежа, имплантирана в гръбначния стълб и главния мозък и пресъздава случайно генериран оргазъм, чрез случайно подаване на кислород в мозъка. Естествено, не трябва да ви пречат рекламните видения на прахове за пране и блестящи червила, които ще получавате преди, след и по средата на оргазма, понеже с тях корпорацията „Секс-Тек“ финансира тази невероятна технология. Благодаря за вниманието

 • милена на 11.05.2005г. в 08:29ч.

  Аплодисменти!Нейсе настъпи ерата на двуполовите,многофункционални ,“имплантно-генериращи“ някаквитакивасъщества,нуждаещисесамотосебеси ,за млако удоволствие :-))

 • Нено на 19.05.2005г. в 17:53ч.

  Този текст, колкото и да изглежда че е срещу мъжете, той се оказва срещу жените ;)
  Мъжете от край време са стендалоун кейпабъл :)
  Въпреки, че към редиците на онанистите се вклюват все повече дабълхикс хромозомни същества ;)

 • zlatkata на 19.04.2007г. в 14:57ч.

  МУАХАХАХАХАХАХАХА
  да живеят технологиите:>>
  като го патентоваш и го пуснеш за потребление се обади:))))