трънки и блогинки

Балканджи . орг

Написано на: 05.07.2005 · 6 коментара

И защото хората от „Балканджи“ не само правят невероятна музика, а и не се страхуват да дадат свободата да се ползва всеячески и да се разпространява направихме фен-сайт на групата: Балканджи.орг.

На него ще се стараем да съберем студийни записи, концерти, видеозаписи и всякакви други материали, които може да са интересни. Засега на въпросният сайт е само албумът „Пробуждане“, който се разпространява под „Криейтив Комънс — Признание“, но се надявам скоро да организираме и сложим и другите неща, за които знаем, а и да добавим нови.

Самият сайт е мое дело и определено си му личи. Приемам с радост всякакви поправки под формата на готов код, а също така и идеи, придружени с готовност за реализирането им. Ако някой се хване и с дизайн – ще е прекрасно. Идеята е музиката да се направи максимално лесна за разпространение и затова цялото съдържание е достъпно и чрез rsync от:

$ rsync legion.besove.org::balkandji

Засега активни огледала има на лудост (върху звяр), ringlet.нет и серафимчо, докато основния сайт е на бесовете. Ако някой още намира идеята за добра – нека и той да мирорне и да си каже.

Категория: музикааа

6 коментара ↓

 • Хубаво ми е, когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа.

 • yovko на 05.07.2005г. в 23:30ч.

  Е, най-сетне :-) Както се казва браво на тебе! И понеже знам, че си си скромен още от момиченце… Едно огромно браво на Балканджи!

 • Петър Пенчев на 06.07.2005г. в 00:40ч.

  Хмм… бих предпочел формулировката ‘пръстенче’ или ‘кичурче’, ама какво да те правя, като си такъв зевзек :P Пък и донякъде сам съм си виновен, като вече, какво, четири години така и не седнах да нарисувам това, което ми се върти из главата, и да го сложа на главната страница, че да си личи какво съм имал предвид с избора на име…

 • Н.Пепелишев на 06.07.2005г. в 13:22ч.

  http://balkandji.mtel.net/

  Не гарантирам 100% uptime или че няма да изчезне внезапно, но сега-засега е там. Вижда се international.

 • Петър Пенчев на 06.07.2005г. в 15:10ч.

  Яяяяяя гледай ти… никога не знае човек откъде може да изскочи Пепелишев :))) Браво, браво :)

 • пейо на 07.07.2005г. в 10:20ч.

  @ Н.Пепелишев
  Благодаря!

  @ Н.Пепелишев , Петър Пенчев, В. Колев
  Имате ли против да ги навържем в два round robin-a – един от БГ машини и един с международно добре свързани?

 • Александър Панов на 26.07.2005г. в 14:19ч.

  Ха ха ха ха, продавам аз сега един джип Нисан Терано и съм пуснал търсачката за сайтове с обяви където да дам офертата иииИИИИ… Хоп наш Пейо с неговия сайт в отговорите на търсачката.

  Музиката е една от малкото които могат да ме зарадват и са ме накарат да се отпусна и да не мисля за нищо.

  В момента съм на тема Иля Гренголц, Максим Венгеров и Кейро Мацуи – жива класика но тя ме кара да се „вглеждам“ нея, и ме уморява иначе ме грабва от всякъде.