трънки и блогинки

Да си кажа

Написано на: 19.07.2005 · 2 коментара

Новината на (вчерашният) ден, дойде от Лорънс Лесиг, който писа в блога си за музиката на Райжеков. Така да съм се кефил не е било скоро!

На сайта на „Балканджи“ сложих видеото от концерта във Fans и ония демо записи, който се мотаха при Лина. Всички, които не сте ги гледали и слушали – мисля, че ще ви харесат. Всъщност, аз имам и още 3 диска със съдържание на „Балканджи“, но съм закъсал с мястото и ще ги сложа после.

Реших и да направя нещо, което ми се мота от доста време в главата – да направя публично достъпна базата и файловете на cilaw.org. Никаква идея нямам кой и защо би искал да си има локално копие на сайта, но пък така всичко, което е върху legion, е достъпно и свободно за ползване и заиграване. Файловете са достъпни през:

$ rsync legion.besove.org::cilaw

Сложих и дневен архив на базата и даже двуезични инструкции, за подкарване на MySQL репликацията. Някой ако се сеща възможни проблеми или непълности  – да си каже, моля.

Ако не друго – поне безплатен бекъп да ми направи някой – все файда ще е.

Категория: свободни неща

2 коментара ↓

  • Хубаво ми е, когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа.

  • Тони на 19.07.2005г. в 22:50ч.

    Добави ги в open-culture, „Балканджи“ са единствената толкова известна рок-група, която пусна албум под КК, заслужава си и новина ;) дано и други да последват примера им…

  • лари магари на 21.07.2005г. в 10:28ч.

    то много хубаво, че е писал, ама дето прилича на платена реклама, при това с грешки в бързината и незаинтересоваността. някой би ли му обърнал внимание на тоя лорънс лесиг да ползва copy/paste или малко повечко да внимава – Open-Content.Net, е под него линка е open-culture.net, но ако това е някакъв вид загадка или задачка … явно не мога да я реша, съжалявам.