трънки и блогинки

04.09.2005

Написано на: 04.09.2005 · Няма коментари

Falik

Falik – нова любима група от Magnatune. Свирят някаква смес между електронна музика и източни, гръцки и келтски ритми и са нещо много леко и приятно. Вървят както за дълга работа, така и за отпускане. Хубави хора.


LDP

Пуснах огледало на The Linux Documentation Project на legion.besove.org/ldp/. Проекта хич не е направен да се мирорва и се наложи след всяко синхронизиране да се пускат няколко скрипта, които да нанясят промени които да правят използването на огледалото по-смислено. Има и rsync legion.besove.org::ldp за почитателите. Сега остава и някой да се сети да ми прочете писмото и да ме включат след официалните огледала. Или пък пак да им пиша.
Някой ако се сети нещо полезно, което си няма огледало в България – да си каже докато има място на диска.


Червени чушки

О, благо на сезона! Печени, на салата, пълнени със сирене, пържени, печени с ориз и плънка, ядени без край и милост. На пазара продават някакви гиганти от които 7-8 са кило, а около 12 пълнят тава. Днеска ядох –  утре пак.


Асеновата крепост

Миналата сряда Йовко ми се върза на акъла и се качихме следобеда до Aсеновата крепост. Мотахме се, снимахме и аз попълвам колекцията от снимки за тематичните серии. Ето още едно облагородяване на обществената собственост:

Категория: кратки