трънки и блогинки

12.01.2010

Написано на: 12.01.2010 · 2 коментара

Ракът на гърдата, убеден съм, е средство за гениално зъл PR експеримент, който иска да установи на какви глупости са способни хората, за да успокоят страха от заболяване, вместо да отидат да се прегледат. Участничките в експеримента първо протестираха срещу болестта , боядисваха пейки в лечебно розово, после себе си накичиха в розово, песен съчиниха, звезди и известни позираха, ленти раздаваха, на поход ходиха, посланици назначиха и говориха глупости безкрай по всички медии. Ракът устоя, но след като му се наложи да научи цвета на вашия сутиен се депресира страховито и със сигурност няма да иска да има нещо общо с вас.

Единственото положително нещо от целия цирк е, че  Avon брендираха малоумните действия и помагат за съществуването на мобилния мамограф.  Няма лошо – нека продават, ще кажете. Съгласен, обаче представете си вие да трябва да издържите кампания срещу рака на тестисите, спонсорирана от истинските мъже от Каменица.
* * *

Покрай емисията облигации на Манчестър Юнайтед се направиха неприятни анализи на финансите на клуба, който в последните години се представя отлично. Феновете, логично,  никак не са доволни от собствениците. За състоянието на Ливърпул също не се говори с оптимизъм, още повече, че могат да пропуснат и Шампионската лига. Арсенал имат обявени най-големи дългове, а Челси само могат да се молят за здравето на благодетеля си. Повече информация за футбола като бизнес от Forbes.
* * *

Любимите ми цитати от конгреса на ГЕРБ:

  • Искра Фидосова: “Предлагам за лидер да бъде избран нашият лидер г-н Бойко Борисов”
  • Цветан Цветанов: „Цветанов нямаше да бъде Цветанов, ако не беше Борисов“
  • Бойко Борисов: „Пляскате, все едно нещо се е променило“

Добавяйте, сигурен съм, че съм изпуснал още мъдрости.
* * *

Francoise Hardy e французойка, която пее любовни песни на немски. Няколко примера, че може да звучи добре: Was mach’ ich ohne dich, Träume, Wer du bist, Dann bist du verliebt, Frag Den Abenwind. На френски и други езици може да си намерите сами. Благодарности на acnapyx за подсказката.

Категория: кратки

2 коментара ↓