трънки и блогинки

Коментарите

Написано на: 28.01.2006 · 4 коментара

Коментарите не работеха, ако сте забелязали. Шматката съм аз. Ако не беше Антония да ми пише, нямаше да забележа поне до понеделник. Една от причините е, че съм се покрил последната седмица и ако някой ме чака за нещо, моля, да почака още малко. Извинявам се на всички, които са опитали да напишат нещо, но не са успяли, заради глупостта ми.
Aко сте казали нещо, което си заслужава да се каже оттново – ще съм благодарен, ако го направите.

Моля, не се сърдете. Предпочитам да ви ядосам лично и нарочно.

Едно от нещата, на които съм се посветил, та не ми остава време за друго е култа към мастер Чък Норис. В линк блога пускам връзки към стъпките на този нелек път, но за вас ето ги изведени:

 1. Първо теорията с неоспоримите факти
 2. Какъв е бил като млад
 3. Плодовете на цял живот посвещение

Това се сдържах да си го запазя за себе си, но след като видях диалога при Алекс, просто повече не мога и искам да профанизирам доброто им начало. Това е опит за следване на съвета на моята братовчетка, за какво да говоря с жените. Тя ми каза: „ми за звездите, луната и ала-бала…“ и аз написах да си ги имам репликите готови, че не знам кога ще ми се наложи:

звездите са в твоите очи
вземи се съблечи

луната кръгла е сега
краката ти на моите рамена

ала бала ница
не си вече девственица

Категория: глупости

4 коментара ↓

 • Хубаво ми е, когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа.

 • borj на 28.01.2006г. в 10:16ч.

  Ехеее – втори Дебелянов :))

 • Алекс на 28.01.2006г. в 10:50ч.

  И за да разбереш, че си един пророк същи, аз самата ще го профанизирам, като изпортя магията и споделя откъде изобщо Ники почерпи вдъхновение за началото на стиха ни. Защото като приключихме с писането и си му се порадвахме какво причилично като за сефте стана, протече следният диалог:

  – А ти откъде се сети точно пък за тая реплика?
  – Ами точно докато зяпах в тавана в опит да измъдря нещо, влезе едно адски красиво момиче… Но, Алекс, тя говореше за кебапчета!… И си казах – е, не, не може просто…

  И написал. И то стана – де го чукаш, де се пука… :-))) [Макар че контекста, в който е поста ти, сочи, че последното беше лош, лош подбор на думи :-)))]

 • kvo ti puka на 28.01.2006г. в 12:38ч.

  Бурарум!

 • пейо на 28.01.2006г. в 15:58ч.

  О, Алекс, говори ми… Говори ми за красиви жени и кебапчета. Оргазмови мечти…