трънки и блогинки

Модулация

Написано на: 07.02.2006 · Няма коментари

Ако ми дадете парченце хартия е много вероятно да почна да си драскам на него или ако нямам с какво да си драскам – ще го сгъвам или мачкам в зависимост от настроението ми. Това е покана за изложба, която съм държал в ръцете си половин цигара време:

На тази изложба български творци ще представят произведения с имена на английски език. Който не си е играл с Mediabox на Антони и Георги Райжекови, този път ще има възможност да го направи в удобно за него време от днес до края на февруари. От нещото на Мартин Микуш видях само толкова, колкото да реша, че идеята може да се окаже много добра, но като ги гледах как трескаво обсъждаха разни нейни детайли не намерих за уместно да питам повече.

За NTSC to PAL на Евгени Василев ми трябваше малко време да осмисля, след като ми обясниха, че това са ония NTSC и PAL, които ги цъкам с неразбиране по телевизора, а какво ще се получи в процеса на преобразуването им ще погледна с интерес. На Венцислав Диков нещото си нямам и идея какво ще е. Само знам, че той има вкус за приятни за гледане и слушане неща и вероятно ще е хубаво.

Откриването на изложбата ще е днес, 7-ми февруари на ул. „Цар Самуил“ 43 от 18:00 ч., която вероятно ще видя точно къде е с бгмапс.

Ето и анонса на Райжеков, както им малко url-ли за авторите:

Категория: всякакви