трънки и блогинки

Импровизационен театър

Написано на: 24.08.2010 · 4 коментара

Ха Ха Ха Импро е трупа за импровизационен театър, чийто представления ме карат да се смея с глас. Импровизационен театър означава, че нямат сценарий, а се поставят в ситуации, в които импровизират с актьорска игра. Възхитителното е, че са толкова готини, че им се получава смешно, въпреки че нямат предварително подготвени смешки (бил съм няколко пъти, нямат). Нещо като standup comedy, но без отрепетирани шеги. Лъчезарни олигофрени в най-добрия възможен смисъл.

Сложно е за обяснение, но пък е лесно за посещение. Още повече, че плащате след спектакъла, само ако ви хареса и колкото ви е харесало. Обикновено играят в салона на „Славянска беседа“, но следващото им представление е на сцената в парка на Военна академия. Водят си Twitter и Facebook, за да се информирате. На мен ми действат много добре и мисля, че и вие си струва да опитате.

Категория: хубави неща

4 коментара ↓

 • Хубаво ми е, когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа.

 • И.Е. Станков на 24.08.2010г. в 18:34ч.

  Браво, че са добри.
  Аз имам фобия към такива неща, щото ме е страх, че ще са плачевно зле и ще ми се налага да се срамувам вместо тях.

 • Дончо на 24.08.2010г. в 21:04ч.

  Дали не сте били снощи на едно и също представление с нашата Натали :) ?

 • пейо на 24.08.2010г. в 21:52ч.

  @И.Е. Станков
  От това изведе закон за запазващото се общо количество срам. Като актьорите не ги е срам, се срамува публиката :) Не не мисля, че е това случая, а и никой не те спира да си тръгнеш

  @ Дончо
  Най-вероятно да, но не мога да потвърдя, защото май не се познаваме с вашата Натали :)

 • Момчил Марчев на 27.08.2010г. в 17:42ч.

  Ха, този пост ме обнадежди, че нещо се случва в сферата на импровизациите, малко разчупване на модела, излизане на добрия „суров продукт“ на почит. Аз лично ще се поинтересувам и ще посетя Ха Ха Ха Импро. Благодаря за инфото.