трънки и блогинки

Простички проблеми

Написано на: 14.04.2006 · 4 коментара

Леко ми омръзна да се вълнувам от сложни проблеми, ето някои съвсем простички неща, които ме интересуват.

Цената и качеството на гевреците. Напоследък попадам все повече на некачествени гервеци. Меки и недопечени, те не изтрайват дълго и не предизвикват никакво борене докато ги ядеш. Плюс това цената им се покачва в зависимост от мястото. Преди ден даже ядох геврек за 40 ст. което е инфлация от 60%, но никой не мисли да протестира. Днес ще гледам внимателно в чувала.

И анархистите протестираха против вдигането на цените. Те даже си имат федерация, която ги организира тези неща. На мен не ми нарпави впечатление шествието от 30 души, а по-скоро, че хората, които протестират срещу вдигането на цените, са си позволили отпечатването и разлепянето на един не-евтин плакат.

Rat и Farina. Най-великата цинична мишка от моя любим комикс „Pearls before Swine“ преживява метаморфоза. Неговата бивша (казва се Farina, прасе е и lives in a bubble) е в процес на самоосъзнаването си като самостоятелна жена. Ето драмата досега:

Изгарям от желание да разбера какво ще се случи с тях по-нататък.

Кривия транзистор или Twsisted Transistor на KorN. По текст това е песента за жени над 30 г.. Пее се нещо от рода на: „никой не ме обича, никой не ме разбира и ще умра сама, като стара мома, тра-ла-ла-ла“. Но пък музиката наистина е нещото! Прави чудеса и аз се клатя последните няколко дена докато ми се върти в главата. Няма спирка.

Ранно ставане или късно лягане. Ако е важно да спиш определен брой часове, кога е по-добре да си ги отспиваш? За мен май важи, че ранното ставане е по-добро, но това може да мине към сложните мисли и затова го оставям.

Категория: дневни · кратки

4 коментара ↓

 • Хубаво ми е, когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа.

 • Nick Angelow на 14.04.2006г. в 09:34ч.

  разни по-учени глави от нас двамата, твърдят че сънят преди полунощ бил най-полезен, което дава отговор и на твоя въпрос – ранно ставане естествено, комбинирано с ранно лягане (поне осем часа преди ставането :о))

  хм, а мишокът наистина (ми) е симпатичен, както и бившата му.

 • Алекс на 14.04.2006г. в 11:14ч.

  @Rat & Farina: и Гарфийлд с позиция по въпроса :-) Прелест, прелест :-)

 • пейо на 16.04.2006г. в 16:44ч.

  На мен ми е много любопитно да гледам реакциите на хората, на които го разказвам. Не на всеки му е смешно.

 • не като ... на 17.04.2017г. в 17:50ч.

  https://twitter.com/mihluzin/status/853553031350300672 и куцащ, щото го боли зъб?