трънки и блогинки

На две истории в средата

Написано на: 04.03.2012 · 3 коментара

Първата история е за лудницата, в която щели да идват журналисти. Добрите доктори взели една кофа хапчета и обучили всички луди как да се държат с медиите. Хапче – урок, хапче – урок, хапче – урок, хапче – урок и така пълен курс по адекватно социално поведение. Когато дошли журналистите, всички обитатели на тихата провинциална лудничка се клатели в транс и с чисто от съмнения съзнание отговаряли на всеки журналистически въпрос с: „ние сме тук за наше добро“, „ние сме тук за наше добро“, „ние сме тук за наше добро“, „ние сме тук за наше добро“, „ние сме тук за наше добро“, „ние сме тук за наше добро“

Втората история е за Алиса, скитаща из страната на Чудесата. Алиса среща оная гъсеница, която пушела, защото се мислела за много мъдра, без да знае, че има пеперуда да става. И когато гъсеницата попитала: „Коя си ти?“, Алиса отговорила, че не знае. Знаела, като каква се е събудила тази сутрин, но от тогава се била променяла толкова пъти, че сега нямала идея коя е.

Категория: истории

3 коментара ↓

  • Хубаво ми е, когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа.

  • трета ... на 12.03.2012г. в 00:09ч.

    къъртечница – http://www.youtube.com/watch?v=vVoMJSMgsUM

  • Деси Хаак на 14.03.2012г. в 20:55ч.

    Ако в средата между двете истории Алиса е в лудницата, а журналистите са гъсеници, които пушат то изхода от тази междинност е ясен като бял ден. Алиса си избира трета история, в която ако някой се заеме да задава такива недообмислени въпроси, тя изобщо не спира да си говори със него.

  • Ивайло Владимиров на 16.02.2013г. в 02:32ч.

    Алиса ли беше тази, който сънува, че се е превърнал в пеперуда или сега пеперудата е заспала и сънува, че се е превърнала в Алиса… Шантава работа. :)