трънки и блогинки

02.01.2007

Написано на: 02.01.2007 · 4 коментара

Всичкото дрънчене покрай новата евро-година ме кара да се чувствам като Снупи. Също така не бих радостен, че вече имам европейски възможности. Щастието идва с резултатите, а не от възможностите. И зависи преди всичко от положените усилия.

Ямайският ром е по-добрия ром. Lambs изглежда вече не се внася, но аз открих за себе си Captain Morgan. Да не казвам голяма дума, но съвсем спокойно го сравнявам с усещането от любимите ми уискита. Или може би трябва да пробвам малко уиски пак.

Все повече ми липсва възможността да скриптирам за мобилния си телефон. Преглеждайки настоящето състояние на средствата за разработка, заключих, че Python S60 е най-близкото до традиционните unix инструменти, с които съм свикнал. Обаче да имам скъп Symbian телефон само, за да мога да правя елементарни скриптове е най-малкото неоправдано. Някой да има по-добри предложения?

Naboer — единствения „страшен“ филм, който догледах от много години.

А ми е странно защо екранизираната Psychopathia Sexualis на Ебинг (име само за шоубизнес) е толкова ниско оценена в imdb.

Липсващата референция: Don’t feed the troll — връзките, най-вече връзките.

С усмивка разрбрах, че новия стадион на FC Arsenal се казва „Emirates stadium“. „ЦСКА Royal Cake“ не са сами.

Последният брой на Капитал Light — най-добрият, който някога съм чел.

Книгата с отговорите на въпроса на Egde за 2005-та година е преведена и издадена на български. Може да я прочетете и онлайн, но със сигурност не по-малко интересни ще ви бъдат отговорите на тази годишния въпрос: What are you optimistic about? Why?. Приятно четене.

Категория: кратки

4 коментара ↓

 • Хубаво ми е, когато хората коментират. Чета внимателно всеки коментар и отговарям, когато имам какво да кажа.

 • Marfa на 02.01.2007г. в 17:40ч.

  А аз много уважавам кубинския ром, по-конкретно Havana club. Еееех, да си имах сега – как му врътвам една Куба либре не е истина! ;) Честита Нова Година и много успехи, здраве и радост! :)

 • mutant на 02.01.2007г. в 22:35ч.

  Точно в момента отпивам с наслада от Captan morgan – spiced gold малко ми е слаб като градус – 35 – но вкуса е чудесен – наздраве и честита новата 2007-ма

 • madlen на 03.01.2007г. в 01:14ч.

  честита нова година и на теб, п. :} забавлявай се.

  ..и наистина, последният брой на капитал light е много гот. усмихващ.

 • пейо на 03.01.2007г. в 11:21ч.

  Благодаря :) Желая ви всичко най-добро и всекиму повече от каквото си пие! :))